Фондация Заедно напред - Розино е хуманитарна организация, която целогодишно подпомага най-бедните

...
Фондация Заедно напред - Розино е хуманитарна организация, която целогодишно подпомага най-бедните
Коментари Харесай

Добра кауза: Подари пакет храна на семейство в нужда в Розино

Фондация  " Заедно напред - Розино "  е филантропична организация, която целогодишно подкрепя най-бедните поданици на селото - възрастните и болните, самотните майки, хората без покрив над главата си.

От началото на пандемията насам включително влизат и фамилиите, които в изискванията на изключително състояние нямат непрекъснат приход и разчитат на поддръжка, до момента в който стъпят на краката си. В момента те са 40 (или общо към 100 души), а с цел да им помогне в този сложен миг, екипът на фондацията провежда дарителска акция с мотото “Да бъдем хора " за набиране на артикули от първа нужда.

Това са:

 - пакетирани артикули за готвене - фасул, леща, ориз, макарони и спагети, сол, захар, брашно и др.;

 - разнообразни типове консерви - пастет, лютеница, конфитюр и др.;

 - пакетирани дребни сладки и бисквити;

 - всевъзможни други трайни храни, които не изискват предпазване в ледник.

Може да подготвиш пакет с артикули по твой избор и да го изпратиш дружно с касовата записка от магазина (или различен документ за произход).

Може да дариш и ваучери за храна - в обстановката на строги противоепидемични ограничения, това е най-бързият и безвреден метод поддръжката ти да стигне до хората в потребност и всеки да си вземе продуктите, които са му най-необходими.

Ако се събере повече от нужния брой пакети, продуктите ще бъдат раздавани поетапно през годината съгласно потребностите на всеки.

Как дарението ми да стигне до фамилиите?

Може да го изпратиш по пощата или по пощальон за твоя сметка, както и да го предадеш персонално на уредника в с. Розино, общ. Карлово.

Кампанията е от 1 февруари 2022 година до 31 март 2022 година

Виж повече
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР